torstai 28. toukokuuta 2015

Kuha Time

Aika monta tyhjää lohenuistelu reissua on nyt takana eikä kevät antanut kuin kaksi lohta. No onhan se tietty paremmin kun ei mitään, mut muutama ois voinu tulla vielä. Veden lämpötila alkaa olla jo nyt niin lämmin, että lohi painuu kesäksi syvälle ja nousee taas syksyllä ottietäisyyksille. Nähdään siis silloin lohen ryökäleet! Nyt on kuhien aika!


Mentiin ekaa kertaa paikalliselle lahdelle tänä keväänä vai onks nyt jo kesä? Kai? :D Pasi lähti kaverinsa kanssa omalla veneellään ja minä ja Jaakko lähdettiin omalla. Erittäin kilpailuhenkisiä kun ollaan niin olihan se pistettävä kisa pystyyn! Kuva kalasta oli mikä tahansa ja eniten fisuja veneeseen nostanut voittaa. Vuorotellen pommitettiin toisiamme kalakuvilla. Olipa mukavaa kun tapahtumia oli ihan mukavaan tahtiin! Pieniä hauen tikkuja tuli ja yksi vähän isompi. 


Pojat olivat saaneet jo useamman kuhan, mutta meillä oli vaan haukia ja ahvenia käynyt näyttäytymässä. Yritin udella Pasilta päivän ottipeliä ja väriä, muttei suostunut millään paljastamaan. Näinpä minäkään en tässä todellakaan kerro millä nappasin kuitenkin viime hetkellä kaksi ihan hyvänkokoista kuhaa! Hah! VOITTO!! Tai no kalojen määrässä pojat kyllä veivät, mutta suurimmat nousivat kyllä meidän veneeseen.

 

Eilen oltiin kolmisen tuntia taas Jaakon kanssa kuhajahdissa. Saatiin 5 kuhaa, 3 haukea ja pari ahventa. Kuhat olivat nippanappa mitallisia niin päästettiin ne tottakai kasvamaan. Isommat odottavat siellä vielä ottajaansa. Meneekö se ennätys tänä vuonna rikki? 2,6kg?! 


Avasin muuten oman Youtube kanavan. Linkki sivustolle alla. Tilailkaa niin saatte ilmoituksen aina uudesta videosta. Vähän vielä harjoittelua tuo kuvaaminen ja näköjään kyllä kalastaminenkin, mutta kyllä se siitä! Hauska kattoo miten sekasin oikeesti oon ku saan kalan..... Tai no hauskaa ja hauskaa :P


-Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti