maanantai 15. kesäkuuta 2015

Uusi kalakaveri

Kelit eivät ole nyt suosineet kalastusta. Vettä satelee ja kauhee tuuli. Vesihän ei haittaa, mutta tuo tuuli. Ei viitsi oikein lähteä uistelemaan noihin aaltoihin. Vähän on nyt tullut taukoa vesillä olosta. Ainoastaan keli ei ole ollut kyllä tähän syynä. Perheeseemme on nimittäin tullut uusi kalakaveri! Taiga<3 Saa nähdä kauan menee ennenkuin koukku roikkuu sen suupielestä tai Jaakon sidontakarvat on pitkin kämppää? No toivottavasti näin ei kuitenkaan käy. Se tulee kyllä väistämättä kulkemaan meidän mukana kalareissuilla. Ja vilahtelee varmasti kuvissa jatkossa ;)


Juhannuksena olemme suunnitelleet reissun koskelle! JES!! Ihan mahtavaa päästä pitkästä aikaa uittamaan perhoa ja koskelle. Uijui jos siellä vielä tammukka nappaisi perhoon niin olisi muuten vielä ensimmäinen laatuaan! Virvelillä on useampikin taimen tullut, muttei yhtään perholla. Ainakaan muistaakseni ja ellei sellaisia vauva taimenia lasketa.

Suuntana on tarkalleen Hannulankoski, jossa en ole aiemmin käynyt. Luvat tuonne koskelle olivat vuorokaudeksi 50€/ hlö. Siis voisihan sitä rahaa turhempaankin työntää, mutta täytyy sanoa, että kyllä tuo vähän kirpasee. Ja nämä luvat olivat Konneveden 7:stä koskesta ne edullisimmat! Siikakosken vrk luvasta saa jo pulittaa 150€! Siis aika hurjan hintasta mun mielestä. Rahoilla varmasti rahoitetaan koskien istutuksia, mutta silti että noin arvokkaita! Ei pysty kyllä millään useampaa koskireissua tekemään kesässä. Syytä näin korkeisiin hintoihin en tarkasti tiedä, joten en spekuloi tätä enempää. 

Jaakko sitoo perhoja koskelle nyt kuumeisesti.


Tällaisilla luomuksilla lähdetään kokeilemaan.

Hannulankoskesta ei näin nopealla googlaamisella löydy kauheasti infoa, joten ei auta muu kuin odottaa ensi viikon torstaihin. Kello 12.00 voimme tipauttaa perhot kosken kuohuihin. 
Siitä sitten varmasti reissurapsaa tulossa!

-Riikka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti