keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Ajanviettoa järvellä

Kova on ollut yritys järvellä, mutta ei ole nyt oikein päässyt kaloja edes näkemään! 
On oltu uistelemassa lohta sekä pilkkimässä veneestä.


Tässä pakki Jaakon tasureista, joista valkkasin oman ottipelin. Kaikki Jaakon tekemiä paitsi yksi PP-Lures. Sen laitoin kiinni ja aloin pilkkimään Kirpunvavalla.


Eilen sattui just hyvä keli olla järvellä pilkillä. Oli lähes tyyntä ja ilmakin oli yllättävän lämmin. Minä soudin Lievestuoreenjärveä ristiin rastiin niin että käsiin sattu ja Jaakko seuraili kaikua. Yritimme etsiä ahvenparvia. Aina kun paikka vaikutti lupaavalta stoppasimme siihen ja aloimme pilkkimään. Vain Jaakon kaiku oli mukana niin jouduin pilkkimään melkein koko ajan sokkona. On se vaan loppupeleissä niin paljon kivempaa kaiun kanssa. Tosin mukavia yllättäviä nykäyksiä tuli kun ei nähnyt yhtään mitä siellä vedessä tapahtuu.


Mulla oli ihan yks ahven kiinni! Jippikaijei. Mut irtos sit nostaessa. Taidan olla vähän ruosteessa.. Jaakko sai sentään kaksi pikkuruista ylös asti. Ei siis löydetty isojen ahventen parvea.



Lokinsaarilla nimensä mukaan lokkeja vaikka kuinka ja myös kanadanhanhi pariskunta bongattu! Ja joutsenia liihotteli taas ihan vierestä! Ihanaa :)


Aika meni kuin siivillä ja oikein säikähdin kun vilkaisin kello, että se oli jo puol kakstoista! Niin pitkään on jo nyt valoisaa ettei älynnyt nukkumaanmenoajan menneen jo. :D


Käytiin uistelemassakin viime viikolla ja saatiin Pasi velikin vihdoin vesille. Laitettiin maksimi onget vetoon eli 6 vapaa oli vedessä. Ja pasin oli saatava itsetekemänsä takilakin viritettyä. Kyllähän se vaan toimi.



Virittelin GoPro-kamerankin jos sattuis saada sitten videolle kun nostetaan hurjaa lohta veneeseen! Ei päässyt kamera pyörimään tälläkään kertaa.. Kiva irvailija taustalla! :D <3


Pikkusen enemmän kamaa Pasin pakissa kuin mun pikkuruisessa. En sit tiiä onko tuossa nyt edes yhtään ottipeliä.. :D


Koko aamupäivä oltiin, mut ei mitään. Yks nykäsy oli Jaakon perhossa, mut pääsi irti. Kyllä vähän on nyt hakusessa kalat, mutta kuhan tässä nyt pääsee vauhtiin niin eiköhän sieltä ala niitä nousemaan. 

Huomenna taas uusi yritys! 

Jospa sit pääsis huutaa FISH ON!!

-Riki









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti