keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Kausi 2015 käynnissä!


No jos nyt vihdoin kerkeäisi myös tänne kirjoitella!


Kauhea kuume on ollut koko syksyn päästä pilkille ja nyt sinne pääsee!! Ihan parasta!

Pilkillä on tullut käytyä muutamia kertoja, aina vain kun on ollut vapaata töistä. Täällä jäät tuli onneksi suht aikaseen, 25.12 oli ensimmäinen tämän kauden pilkkipäivä. Vieläkin on voinut lueskella pilkkihullujen facebook ryhmässä kuinka siellä kysellään uskaltaako eteläsuomen jäille vielä mennä.

Tapaninpäivän saalis
Yllättävää jopa oli että heti eka reissu oli saaliin puolesta positiivinen. Päästiin illalla syömään pitkästä aikaa appuraa!


Kelit eivät jäällä ole olleet varsin suotuisia, mutta ei se ole menoa haitannut. Ei se kova pakkanen mutta se tuuli! hyrrrrr... Ja rukkaset kädessä ei voi pilkkiä.. Yritin mutta ei siitä tule mitään, kalat pääsee karkuun. Kyllä ne kädet tottuu!

Tämä reissu oli kylmä.  Ja kalaton. Yleensä en paljoa valita, mutta tänä päivänä taisin pikkusen mainita kylmyydestä...

Tottakai uuteen kauteen on valmistauduttu myös varusteiden puolesta. (vai muka halpa harrastus) :D

Uusi pilkkireppu on suoraan sanottuna ihan paras! On todellakin hintansa väärti. Siinä on lisäpehmuste penkille, sitä tosin ei ole vielä tarvinnut käyttää, telineet kuudelle ongelle, kalaämpäri ja on muutenkin tosi iso. Mahtuu paljon eväitä ;) Voin suositella kyllä tätä. Kuvan alla linkki mistä voi tarkastella vielä tarkemmin.



http://www.motonet.fi/fi/tuote/542566/Retki-Outdoor-Ice-fishing-reppujakkara


Rukkaset. Näitä ei ihan kauppareissulle viitsi käteen laittaa, mutta jäällä lämmittää. Nekin toimivat hyvin kun ovat tosi isot niin lähtevät rivakasti käsisitä kun vapa värähtää ;) Uutta myssyä tarttui mukaan myös. Motonet.



TASURIT! Ne on mun juttu! Tykkään tosi paljon Muuttorannan Petrin valmistamista pienistä kevennetyistä. Niitä tuli hankittua jo viimetalvena.


Puna-ahven
Rasian sisätöä. Tämä setti mukana repussa.
Tuo puna-ahven on tämän hetken lemppari. Siis se harmittaa muuten pikkusen jos sille käy jotain!


Eilen tuli postissa kolme uutta pp-lures tasuria, joita pitäisi päästä nyt perjantaina testaamaan. Vaikuttavat tosi hyviltä, mutta saas nähdä mitä Liepeen fisut ovat niistä mieltä! Kokemuksia niistä sitten myöhemmin.

Viimeisin pilkkireissu oli hurja. Tai siis tuuli oli hurja. Ja nyt oli kylmä! Kova pakkanen ja tuuli, mutta niin vain 5 tuntia kalasteltiin. Ja kyllähän se kannatti. Niin vaan ystävälläni Santulla paukkui ennätykset! 440g. WUHUUU!!



Pakko loppuun vielä hehkuttaa, että nyt täällä kotona eräs on alkanut valmistaa itse tasapainoja!! Toivottavasti minun pakki on kohta täynnä joka kokoa ja väriä ;) Niin työläältä vaikuttaa, että nostan kyllä hattua. Tänään koeuitossa ilman maalaustakin oli tullut 200g ahven?? Ihan huikeelta vaikuttaa jo nyt! Näistä varmasti lisää myöhemmin.




Todellinen pikakatsaus oli nyt alkukaudesta, mutta tästä eteenpäin sitten reissukohtaisesti!

-Riki




1 kommentti:

  1. Kiva kun kirjoittelit :) Ja tosi hieno juttu, että tasurin valmistaja löytyy saman katon alta, saat varmaan koekalastella ja ehdotella väritoiveita :)

    VastaaPoista