lauantai 28. helmikuuta 2015

Liepee 2/2

Tänään toinen päivä putkeen Liepeellä.
Matkaan lähdettiin kasin maissa ja puol ysin aikoihin oltiin eilisillä ottipaikoilla.
Tipautin morrin reikään ja lähes samantien siika kiinni! Mutta sepäs pääs karkuun ihan viimehetkillä. Pyörähti reiässä ja paineli takas. Yhyy.. Ei kyllä ees kauheasti harmittanut, ihme!
No sit tulikin vaan pientä silppua ja muutamia ihan otettavan kokoisia.

Ongin oikeastaan pohjassa, kunnes näin aina silloin tällöin siikoja kaiussa ja nostin silloin jään alle. Yhden siian sainkin sitten tästä reiästä ylös asti.

Vaihdettiin pikkuisen paikkaa. Löytykin sit sellanen reikä et kalat oli aluks ihan hulluna. Morria ei tarvinnut tai oikeastaan kerennyt laskea kovinkaan alas, kun kalat jo syösyivät sitä vastaan tosi korkealle. Eivätkä jääneet yhtään miettimään nappaisko vai ei. Isoja ne ei ollut, mutta jo sellaisia vähän isompia kun silput. Tuntui, että siellä voisi ponkaista pohjasta isokin, mutta ei.

Palattiin aloituspaikoille ja sitten päivän paras hetki. Makkanpaisto. omnomnom. Kyllä parin makkaran jälkeen jaksoi taas pilkkiä.

Pientä silpuraa nous vaan.. Missä ne eilisten isojen kaverit nyt on? Vielä vaihdettiin paikkaa ja sieltä sain päivän toisen siikani! On se vaan jännä kala. Ja jännä onkia. Sellanen yllättävä tilanne ainakin mulla aina. Taitaa vähän olla tuurissaan noi mun siiat, mut mikäs siinä. Tuurilla on niiiiin suuri osa kalastuksessa ainakin mun mielestä ;)


Jaakon iskä Tumppi oli meidän mukana tänään ja nappasi viisi siikaa!
Jake kolme ja mä kaks. Isoimmat appurat otettiin ruuaksi :)

Kyllä oli mukavat kaks päivää jäällä! Aika meni ihan liian nopeesti.. :( Noo vielä on jäätä jäljellä ja pilkkireissuja edessä tälle keväälle. ONNEKS!

-Riki

3 kommenttia:

  1. Tere. Kiva lukea sun blogia ja huomata, et kalastavia naisia hyppii ihmisten ilmoille melkeen samaa tahtia kun ukkoja. Keep on going, sano kuka mitä tahansa.
    T.Ninni :)

    VastaaPoista