maanantai 16. kesäkuuta 2014

Kuvia kesältä ja talvelta 2013


Kesällä 2013 kävin ensi kertaa kalastamassa koskilla. Perhostaminen ei vielä silloin ollut hallussa, joten heittelin virveliä kivenkoloihin. Paljon jäi uistimia niille reissuille, mutta oli se sen arvoista. Alla oleva kuva on ehdottomasti lempparikoskeltani, Keskisenkoskelta. Johtuisiko kenties siitä, että vuorokauden aikana sain ylös asti muistaakseni 7 taimenta. Myös virvelin heittely onnistui siellä varsin hyvin rannalta, kahluuvehkeitä kun en vielä omista.


Ennätys taimen

Kesän ja syksyn aikana aikana kävin myös Kuusaankoskella, Tarvaalan virrassa ja Riekon koskella.

Talvella pilkittiin. Ja paljon! Eikä haitannu vaikka mittari näytti -30c. Uusi pilkkihaalari ja saappaat olivat kovassa käytössä. Suosittelen kaikille Jahti Jakt-merkkistä toppahaalaria, tarkeni kelillä kuin kelillä. Ihan paras joululahja, kiitos Jaakko!







Talven isoin appura 640g tuli keväällä Keiteleeltä.








Parhaalta Keiteleen reissulta mukaan tarttui 7 kiloa ahventa! Tänä päivänä siellä ei toiminut muu kuin mormuska.

Muutama tunti meni fileitä tehdessä.





6 isointa ahventa painoi tällä reissulla yli kolme kiloa


Ensimmäiset siikani sain myös tänä talvena, se olikin jännää puuhaa, kun ei odottanut ongen kärjen menevän alas vaan ylös! Siika kun nappaa alhaalta ja nostaa näin siimaa (äidille tiedoks) :).




Alla olevassa kuvassa välineistöä. Pöydällä olevat mini tasurit talven ehdottomia suosikkeja, varsinkin alempi puna-ahven.




Haluun pilkille!!!



-Riki












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti